Een ‘video voor ’t leven’ voor particulieren begint bij € 900*). Hierin begrepen zijn de kosten voor een (telefonisch) gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt en waarin de inhoud met u wordt afgestemd. Verder inbegrepen zijn een dagdeel opname met beeld- en geluidsapparatuur door een cameraman en een regisseur. De film wordt met u gemaakt op basis van een interview. Dat gebeurt op één plek bij u thuis of op een andere locatie*). We monteren uw persoonlijke verhaal tot een videofilm van ca. vijf minuten. Indien nodig voeren wij één basale correctieronde uit, zonder meerprijs. Desgewenst leveren wij uw video af op DVD of een formaat dat u via internet kunt delen. Onze basisvideo is uit te breiden, bijvoorbeeld met een bezoek aan meer locaties, speciale achtergrondmuziek, montage van extra bewegende of stilstaande beelden of gesprekken met meer mensen.

NB: Voorlichtingsfilms, bedrijfsreportages en professionele videoclips voor zakelijke opdrachtgevers zijn maatwerk waarvoor van tevoren een offerte wordt aangeboden.

 

*consumentenprijs, inclusief BTW, exclusief reiskosten op 1 locatie in de Randstad. In alle gevallen wordt tevoren met u een vaste prijs afgesproken.

 

 

 

Correspondentieadres:
Video voor t Leven
Pieter Harcksen
Grote Molen 10
2665 MC Lansingerland.
Email: pieter@videovoortleven.nl
Telefoon: 06-2882 8448
Videovoortleven.nl en Gedenkvideo.nl zijn een initiatief van Edwin Roes en Pieter Harcksen.

U kunt ons ook volgen via FaceBook. U kunt ons daar steunen via de knop 'vind ik leuk'.

Op alle teksten, beelden en ontwerpen is het auteursrecht van toepassing.